ID103 Vrijheid volgens extremisten

Extreem-rechts en extreem-links hebben met fundamentalisten (van alle religies!) gemeen dat zij vechten voor de vrijheid om anderen hun vrijheid te ontnemen.

Geef het door

1 Comment on "ID103 Vrijheid volgens extremisten"

  1. Daar heb je gelijk in. Jouw collega Rebekka Timmer van de SP, die Thierry Baudet met Hitler vergelijkt,die Gerard Joling een racist noemt en die visagiste Annemiek Tip ook een racist noemt, kortom, die iedereen racistisch noemt , heeft mij mijn vrijheid van meningsuiting ontnomen door via de gemeente Hilversum aangifte tegen mij te doen omdat ik haar een anti-semiet noem. Helaas heeft de rechter haar gelijk gegeven door het benoemen van anti-semitisme strafbaar te stellen als zijnde belediging. Dankzij gemeente Hilversum en jouw collega Rebekka Timmer is het benoemen van anti-semitisme strafbaar.
    Een trieste dag voor de vrijheid van meningsuiting.

    Dit gaat nog een staartje krijgen, gemeente Hilversum.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.