One thought on “ID103 Vrijheid volgens extremisten

  1. Daar heb je gelijk in. Jouw collega Rebekka Timmer van de SP, die Thierry Baudet met Hitler vergelijkt,die Gerard Joling een racist noemt en die visagiste Annemiek Tip ook een racist noemt, kortom, die iedereen racistisch noemt , heeft mij mijn vrijheid van meningsuiting ontnomen door via de gemeente Hilversum aangifte tegen mij te doen omdat ik haar een anti-semiet noem. Helaas heeft de rechter haar gelijk gegeven door het benoemen van anti-semitisme strafbaar te stellen als zijnde belediging. Dankzij gemeente Hilversum en jouw collega Rebekka Timmer is het benoemen van anti-semitisme strafbaar.
    Een trieste dag voor de vrijheid van meningsuiting.

    Dit gaat nog een staartje krijgen, gemeente Hilversum.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.